söndag 22 november 2009

Alla väntar på regnet. En man kommenterar floden som liknar en å och säger att den borde varit fylld till bredden för en månad sedan. Ännu har regnet inte fallit. På ett av bergen syns tydliga spår efter skogsbranden som härjade i juli. Skogen är bränd men färgerna och kontrasterna dramatiska.


Det är lugnt på jobbet. Nuria, vår handledare, har varit borta i två veckor pga en konstig anställningskonstellation som förmodligen inte skulle tillåtas i Sverige. Förhoppningsvis och förmodligen är hon tillbaka den kommande veckan.

Nästa vecka är det första advent -helt otroligt! Hur gick det till, snart jul? Eller, ja, här har de sålt jullotter sedan september så det kanske är dags nu...


1 kommentar:

Unknown sa...

Jag kan gärna dela med mig lite av regnet häruppifrån. Börjar bli lite less på det nu, bäcken som rinner förbi mitt hus ser ut som att den upplever vårfloden igen. Men hoppas du mår bra och får tillbaka handledaren snart, du kanske ska fundera på att organisera henne fackligt och starta något sorts kollektivavtal så ni inte mister henne igen.